Vágólapra másolva!
Persze csak az istálló rajzfilmsorozatának harmadik epizódjában, melyben Professor M a 2020-as McLaren prototípusát mutatja meg neki és Jenson Buttonnak - vesztére.

A McLaren "Tooned" című rajzfilmsorozatának harmadik, a Magyar Nagydíjra készült epizódjában Professor M a 2020-ra tervezett F1-es autó prototípusát mutatja meg Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak, akiket rögtön az elején megdicsér, amiért 4 tizedmásodperccel a megbeszélt időpont előtt érkeztek a találkozóra. Miközben lemennek a lifttel a titkos fejlesztések immár megszokott helyszínére, a föld alá, a főhadiszállásra látogató vendégeknek egy hölgy a Mika Häkkinen nevéhez készült tartalék K betűket mutogatja a vitrinben. Odalent Hamilton és Button spéci, futurisztikus sisakot kap, majd kipróbálják, milyen korcsolyázni a prototípushoz fejlesztett új olajon, amelyből egyetlen csepp is elég az egész szezonra. A végén fejjel összeütköznek, de nem esik bajuk, mert a sisakjaikon kinyílik a beépített légzsák.

Magának az autónak nincs kereke, a formája egy minimalista repülő csészealjat idéz, és Professor M elmagyarázza, hogy gondolattal lehet irányítani. Ezért rászól a pilótafülkébe kérés nélkül azonnal bepattanó Hamiltonra, hogy a versenyzés még véletlenül se jusson eszébe, de késő: az autó a falat áttörve kirepül, és röviddel ezután elhúz egy Svédországba tartó repülőgép mellett, amelynek a pilótái azt hiszik, UFO-t láttak. A szupertitkos fejlesztés miatt aggódó Professor M arra kéri Buttont, vegye üldözőbe csapattársát - mégpedig az egész McLaren Technology Centre-rel, amelyről hirtelen kiderül, hogy maga is egy űrhajó. Akár a Millenium Falcon Mos Eisley-ből, a hajtóműveit begyújtva felszáll, és a többit az alkotók már a nézők fantáziára bízták...