Vágólapra másolva!
Már az első napon, április 28-án kígyózó sorokat lehetett látni a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén. A kerékcsere mellett a Forma-1 szimuláció vonzotta a legtöbb játékost.

Osztatlan sikert aratott a Kezdj El Valami Újat Hétvége látogatói közt a McLaren virtuális fejlesztése, A Mutasd egy új arcod! elnevezésű greenbox program. Ennek segítségével a rajongók a csapat Forma-1-es versenyautójával fotózkodhattak. Sokan kipróbálták magukat az élethű Forma-1 szimulátorban is, amelynek kezelői a Fashion Streeten szinte egy percre sem állhattak le. Hasonló sikerrel, és gőzerővel üzemeltek a Versenyezz a másodpercekkel!, és a Gyorsulj a legjobbakkal! játékok is. Előbbi esetében igazi bokszutcai körülményeknek megfelelően kialakított depóban háromfős csapatok cserélhetnek kereket egy valódi Forma-1-es autón, harcolva a tized- és századmásodpercekkel.

A Gyorsulj a legjobbakkal! játékban pedig a vezetési képességeiket tesztelhetik a bátor jelentkezők, akikből nincs hiány. Az érdeklődők versenyszellemét ráadásul még az is tüzeli, hogy a Forma-1-es játékok legjobbjai, akik a hétvége során a legeredményesebbeknek bizonyulnak, személyesen találkozhatnak május elsején Jenson Buttonnal.

Az Akvárium zöld gyepén a Lóbapróba elnevezésű játék digitális vízilabda bajnoksága tartotta izgalomban az embereket. Óránként több mint 120-szor hajították kapura a sebességet mérő vízilabdát a jelentkezők. A Tekerj le mindenkit! Goldsprint versenyre szintén rengetegen beneveztek, és mindent beleadva taposták a pedált.

Forrás: Vodafone

Vasárnap sportolók, autóversenyzők, válogatott vízilabdázók is ellátogatnak a fesztivál helyszíneire, ahol kipróbálják a száguldó cirkusszal kapcsolatos játékokat, és színpadi műsorokban is részt vesznek az Erzsébet téren felállított színpadon.