Vágólapra másolva!
Hatalmas az érdeklődés, közel kétezren tették próbára eddig vezetési képességeiket a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén a McLaren Forma-1-es szimulációs játékain.

A szimulátorban akadtak olyanok is, akik többször nekifutottak a feladatoknak, hogy minél jobb eredményeket érjenek el a szimulátorokon. Egyre-másra dőltek meg a pillanatnyi rekordok a Versenyezz a másodpercekkel!, kerékcsere versenyen is, ahol valódi bokszutcai körülmények közt kell egy versenyautón gumikat le-és felrakni.

Április 29-én több magyar sportoló is ellátogatott a fesztiválra, hogy kipróbálja a Vodafone McLaren Mercedes Forma-1-es szimulációs játékait. Az Alpok - Adria Superbike sorozatban versenyező, 19 éves Kis Viktória nagyon izgalmasnak találta a Gyorsulj a legjobbakkal! játékot, már csak azért is, mert két kerékről négyre válthatott, legalább virtuálisan.

Hozzá hasonlóan Nagy Győző, az Alpok-Adria Superstock 600 kategória versenyezője, illetve Győrfi Alen, 2007 gyorsasági motoros európai bajnoka is belekóstolt a Forma-1-es száguldásba. Tövig nyomták a gázpedált, körről - körre javítva a futamidejüket ebben a játékban. Arra is maradt energiájuk, hogy sportágat váltva a vízilabdás dobóteljesítményüket mérjék meg, illetve a Tekerj le mindenkit! kerékpáros játékban pedig minél több virtuális kilométert tegyenek meg.

Forrás: Vodafone

Mellettük a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége második napján ott volt a két vízilabdázó: a világbajnoki aranyérmes Takács Orsolya és a 2011-es év játékosának megválasztott Keszthelyi Rita is. Bemutatójuk sokak figyelmét felkeltette. A Lőj úgy, mint egy bajnok! játék segítségével megmutatták, hogyan dobnak büntetőt az igazi vízilabdások. Utána ők is bicajra pattantak, és a Tekerj le mindenkit! játékban is bizonyították állóképességben, kitartásban sem szenvednek hiányt.

Forrás: Vodafone