Vágólapra másolva!
Mark Webber elégedett az első két versenyen elért negyedik helyeivel. Az ausztrál szerint több csapat még nem mutatta meg, valójában mire képes.

Mark Webber kiegyensúlyozott teljesítménnyel indította a szezont, Ausztráliában és Malajziában is a negyedik helyen ért célba, a világbajnoki összetettben ugyanezt a pozíciót foglalja el. Az ausztrál versenyző "nagyon elégedett" eddigi teljesítményével, de úgy látja, nemcsak a Red Bull, hanem a Lotus és a Mercedes sem mutatta még meg valódi tempóját.

"Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy elkezdtem a szezont, még ha a Red Bull nem is volt olyan erős, mint az elmúlt két évben" - írta Webber a BBC-n vezetett rovatában. "Ez a két verseny nem feltétlenül jó mérce a formánkat illetően."

"A Mercedes is (majdnem) üres kézzel távozott, annak ellenére, hogy (az időmérőn) erős tempót mutatott, és a Lotus gyorsasága is nagyobb. Eddig nem szállították azokat az eredményeket, amire képesek, ez mindenkivel megtörténhet, ha nem jön ki a lépés az első néhány versenyen."

"Negyedik vagyok a bajnokságban Fernando, Lewis és Jenson mögött, szóval ez jó rajt volt. A csapat egész télen rengeteget tett a felkészülésemért, a szerelőktől kezdve, Christian Horner csapatfőnökön át Adrian Newey technikai igazgatóig. Nagyszerű, hogy pozitívan kezdődött ez az idény."

"Jól érzem magam az autóban, a teljesítményt illetően Malajziában tettünk egy lépést előre. Ez jó, de soha nem lehetünk elégedettek, amíg nem mi vagyunk elöl. Most két hetünk lesz, hogy Kínára a lehető legjobban felkészüljünk."