Vágólapra másolva!
A Forma-1 ura szívesen megnézné, mit tudna mutatni a hétszeres bajnok egy Red Bullban. Emellett úgy véli, Lewis Hamilton egy újabb sikertelen idény után távozna a McLarentől.  

Bernie Ecclestone előszeretettel szokta kinyilvánítani véleményét arról, hogy milyen versenyző-csapat kombinációkat látna szívesen a mezőnyben. Legutóbb arról beszélt, hogy kíváncsi lenne a hétszeres világbajnok Michael Schumacherre az aktuális címvédő csapatnál.

"Szeretném látni Michaelt egy jó autóban, például a Red Bull második autójában. Szerintem ezt Sebastian Vettel sem bánná" - idézte a Forma-1 kereskedelmi főnökét a Guardian. - "Jó volna megnézni őt úgy, hogy kiderüljön, a nyeretlensége az ő hibája-e, vagy az autóé. Még mindig képes lenne a győzelemre."

Ecclestone kitért arra is, hogy szerinte Lewis Hamilton - aki F-1-es debütálásától kezdve a legtöbb futamon állt rajthoz ugyanannál a csapatnál egyhuzamban - nem a McLarennél fogja befejezni karrierjét, és wokingi búcsúja már 2012-ben esedékes lehet.

"Ha idén nem nyújt megfelelő teljesítményt, megpróbál majd elmenni. És lehet, hogy akkor a csapat is ezt szeretné" - közölte Ecclestone, aki úgy látja, a több sztárt támogató 19 Entertainment nem megfelelően bánik Hamiltonnal. "Nincs szüksége ilyenfajta menedzsmentre. Olyasvalaki kell neki, aki mindkét lábbal a földön tartja, akivel beszélhet, ha problémája van. Nem feltétlenül kell értenie a műszaki problémákhoz. Az apja volt a megfelelő személy erre."