Vágólapra másolva!
Mike Gascoyne-t a teljes Caterham Group technikai vezetőjévé léptették elő, az F1-es részleget a technikai igazgató, Mark Smith fogja irányítani.

A Caterham Forma-1-es csapatának technikai igazgatója, Mike Gasconye új feladatkört kap: ezentúl a számos különböző vállalatot magába foglaló, utcai autók gyártásával is foglalkozó Caterham Group műszaki feladatait is ő irányítja majd.

A Caterhamhez a 2010-es szezon előtt csatlakozó Gascoyne így az F1-es és a GP2-es csapat mellett a Caterham Cars, a Caterham Composites és a Caterham Technology & Innovation munkájában is részt vesz. "Az új szerepköröm megadja nekem azt a lehetőséget, hogy különböző projektek megvalósításával az egész vállalaton keresztül értékeket közvetítsek. Ez azokra a részlegekre is vonatkozik, ahol már elkezdtük a munkát, de a Caterham Group minden egyes cégének is új lehetőségeket biztosít" - nyilatkozta Gascoyne.

Gascoyne helyét a Forma-1-es csapatnál a technikai igazgató, Mark Smith veszi át, aki 2012-ben több versenyre utazik el majd, mint a korábbi szezonokban. "Mark Smith a megfelelő ember arra, hogy nagyobb szerepet vállaljon az F1-es csapatnál, én pedig már nagyon várom, hogy szorosabban dolgozhassak együtt Mark Edwardsszal a Caterham Technology & Innovation részlegnél, Phil Hall-lal a Caterham Composites-nál és Ansar Alival a Caterham Carsnál" - jelentette ki Gascoyne, aki a jövőben is jelen lesz az F1-es versenyeken.

A Caterham Group elnöke, Tony Fernandes bízik benne, hogy Gascoyne előléptetése az egész vállalat hasznára válik. "Örülünk, hogy Mike elvállalta a felajánlott pozíciót, és az egész Caterham Group technikai vezetője lesz" - nyilatkozta. - "A tapasztalata, a tudása, a lelkesedése és a kreativitása képessé teszi arra, hogy elérjük a csoport összes cége által kitűzött célokat."