Vágólapra másolva!
Ő is jónak tartja, hogy idén rekordszámú, hat világbajnok lesz a mezőnyben.

Aki megnézte a jerezi teszt első két napjának eredményeit, szinte egy időutazás részesének érezhette magát: Kimi Räikkönent Michael Schumacher váltotta az élen. Ők ketten évekig riválisok voltak, 2003-ban az utolsó fordulóig küzdöttek a világbajnoki címért is, aztán amikor Schumacher 2006 végén visszavonult, Räikkönen foglalta el a helyét a Ferrarinál.

Bár a viszonyuk nem volt bensőséges - Räikkönen élő tv-adásban azt mondta, azért nem vett részt Schumacher búcsúünnepségén, mert "épp szarni volt", és amikor első ferraris győzelme után a német telefonon felhívta gratulálni, úgy tett, mintha megszakadt volna a vonal -, az egyikük legalább biztosan örül, hogy újra együtt versenyezhetnek.

"Örülök, nagyon örülök neki" - válaszolta Schumacher arra a kérdésre, hogy mit szól Räikkönen első helyéhez a jerezi teszt nyitónapján. "Ez persze csak az első nap volt, és majd csak a három (illetve négy - a szerk.) nap végén derül ki, hogy az egyes időeredmények mit érnek. De nagyon örülök a csapata és az ő sikerének is."

"Nagyszerű, hogy ilyen sok világbajnok lesz a rajtrácson. Ez mindannyiunk számára szórakoztatónak ígérkezik."

Az idénynyitó Ausztrál Nagydíj mezőnyében hat aktív vb-győztes lesz, amire még sohasem volt példa a Forma-1 történetében.