Vágólapra másolva!
A McLaren ügyvezető-igazgatója, Jonathan Neale szerint rengeteget edz, és mindent megtesz azért, hogy kilábaljon a gödörből.

Lewis Hamilton tavalyi kálváriája - szokatlanul hullámzó teljesítménye és rendszeres ütközései, különösen Felipe Massával - közismert, a McLaren ügyvezető-igazgatója, Jonathan Neale azonban úgy látja, kezdi visszanyerni régi formáját. Az elmúlt hetekben a Sziklás-hegységben is megfordult, ahol többek között síelésből állt az edzésprogramja.

"Általában hetente beszélek vele" - mondta Neale a BBC-nek. "Kezdi összeszedni magát. A télen nagyon keményen edzett, és mindig a megfelelő helyen volt, azt csinálva, amit kellett. Most már csak az autóba kell beülnie. Csakis saját maga előtt kell bizonyítania - ő a legkritikusabb önmagával."

"Rendkívül sokat követel magától, és nekünk a csapatnál az a dolgunk, hogy mindenben támogassuk. Ez egy kemény játék, muszáj teljesíteni."

Hamilton tavaly csak 5. lett az összetettben, 43 ponttal lemaradva csapattársától, Jenson Buttontól. A McLaren már bejelentette, hogy új autója, az MP4-27 tesztelését február 7-én Button kezdheti meg.