Vágólapra másolva!
A brit szaksajtó rémülten vette tudomásul, hogy Lewis Hamilton újabb lépést tett a celeblét legmélyebb bugyrai felé.

Bernie Ecclestone nemrég annak a rovására írta Lewis Hamilton tavalyi bukdácsolását, hogy nem jól válogatja meg a barátait, és túlságosan a celebvilág befolyása alá került. A britek csodagyereke mindig fogékony volt a showbiznisz csillogására, de az elmúlt időszakban egyre többen figyelmeztették - köztük édesapja, Anthony -, hogy nem döntött helyesen, amikor az amerikai Pop Idol ötletgazdáját, Simon Fullert kérte fel menedzseréül. Fuller XIX Entertainmentjének hatása azonban még soha nem látszott meg annyira markánsan a szereplésén, mint most, amikor az amerikai férfimagazinnak, a GQ-nak fotózták.

A képeken Hamilton trendi öltözékben pózol olyan beállításokban, melyek láttán a brit újságírók - akik azt remélték, hogy végre tanult a hibáiból - elsápadtak a rémülettől. Az aggodalmaikat igazolta, hogy a metroszexualitással is gyakran összefüggésbe hozott GQ a következő szöveggel mutatta be a McLaren sztárját: "23 évesen már az F1 bajnoka volt, sorozatban popdívákkal meg szépségkirálynőkkel randizott, és a fizetési csekkjén akkora összeg szerepel, hogy Jetert is csak a visszapillantó tükörben látja, így 27 évesen Hamilton testesíti meg a nemzetközi sportikon archetípusát." A cikken kétségkívül Fuller kezének nyomát vélik felfedezni, és annak a bizonyítékát látják benne, hogy Hamilton továbbra is túl sokat foglalkozik a hírnevével, és túl keveset a lelki fejlődésével.

Forrás: GQ

Hamilton a cikkben azt állítja, "tárt karokkal vár" minden ötletet Hollywoodból (ezt egyébként már tavaly márciusban megjegyezte), és beszél arról is, hogy az F1 mit tehetne a népszerűségéért az USA-ban. "Nem tudom, az F1-et hogyan látnák például Oklahomában, de ahányszor visszatérek Kaliforniába, esküszöm, hogy mindig egyre többen ismernek fel - vérbeli szurkolók" - mondja. "Imádom az Államokat. Az utak szélesek, a kaják nagyok. Ha a versenyzés mellett élhetnék Los Angelesben, azonnal oda költöznék."

Hamiltonról nemrég kiderült, hogy kedvtelésből R&B nótákat énekel, és néhány dalt már rögzített is egy stúdióban, bár egyelőre csak saját célra.

Forrás: GQ