Vágólapra másolva!
Egy profi londoni stúdióban még néhány R&B dalt is rögzített, de lemezen nem akarja megjelentetni őket.

Bár Lewis Hamilton már szakított barátnőjével, Nicole Scherzingerrel, úgy tűnik, a popdíva nemcsak az érzelmi életében játszott szerepet, hanem a kedvteléseire is hatással volt. A The Sun című brit bulvárlap értesülései szerint ugyanis titokban az éneklés lett a hobbija, és egy londoni stúdióban - amit egyébként olyan sztárok használnak, mint Robbie Williams és Kylie Minogue - már fel is énekelt néhány R&B számot.

A lap azonban úgy tudja, Hamilton csak saját kedvtelésére énekel, és nem tervezi kiadni a műveit. "Kevesen tudják, hogy Lewis a szabadidejében zenél" - idézi a The Sun a forrását. "Nagyon beleásta magát az R&B-be, és rengeteg olyan nótát szerkesztett át, ami megfelel az ízlésének. Jelenleg persze teljes erővel a Forma-1-re koncentrál, ezért nem valószínű, hogy nyilvánosságra hozza bármelyiket is. Attól a néhány embertől azonban, aki hallotta őket, pozitív visszajelzéseket kapott."

Nem Hamilton az egyetlen versenyző, aki kipróbálta magát zenészként: az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve annak idején még albumot is adott ki, míg Jaime Alguersuari rendszeresen DJ-skedik.