Vágólapra másolva!
Bruno Senna megerősítette azokat a híreket, amelyek szerint versenyzői állásról tárgyal a Williamsszel.

A Renault-tól menesztett Bruno Senna továbbra is versenyzői állást remél 2012-re, korábbi hírek szerint a Williamsnél már gyárlátogatáson is járt. Senna megerősítette ezeket az információkat, hozzátéve, hogy menedzsmentjével több csapattal is tárgyal. "Kapcsolatban állunk a Williamsszel és néhány egyéb csapattal is" - mondta Senna a GPUpdate-nek.

A Williams korábban csak Pastor Maldonado szerződtetését jelentette be 2012-re, a másik helyért eddig Rubens Barrichello és a Force Indiától elküldött Adrian Sutil volt versenyben. Senna képbe kerülésével már hárman csatáznak az állásért. "Keményen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást, egyelőre semmi biztosat nem mondhatok. Remélhetőleg sikerül találnom egy jó helyet."

Ha Senna nem talál versenyzői állást, tartaléknak is kész csatlakozni valamelyik csapathoz, de csak akkor, ha vezetési lehetőséghez is juthat. "Ha a pénteki szabadedzéseken való részvétel nem része a megállapodásnak, akkor nincs értelme belemenni." Senna ezzel arra utalt, hogy a Lotusnál Eric Boullier csapatfőnök szerint maradhatna ugyan harmadik számú pilótának, túl sok vezetési lehetőségre azonban nem számíthatna a két "újonc", Kimi Räikkönen és Romain Grosjean leigazolása miatt, akiknek minden alkalmat meg kell ragadniuk a gyakorlásra.