Vágólapra másolva!
Amennyiben Bruno Senna nem talál magának F1-es állást, elképzelhető, hogy a NASCAR-ban folytatja pályafutását.

A jövőre Lotus néven induló Renault megvált mindkét pilótájától, Vitalij Petrovtól és Bruno Sennától is, helyettük Kimi Räikkönen és Romain Grosjean bizonyíthat jövőre. Eric Boullier csapatfőnök ugyan nemrég azt mondta, hogy Sennából tartalékos lehet jövőre, a brazil ezt a lehetőséget csak a legvégső esetben szeretné elfogadni, versenyezni szeretne. "Bruno lehetőséget jelent számunkra, ha máshol nem talál helyet. Nagyon jó technikai visszajelzéseket ad, talán tudnánk neki lehetőséget adni néhány pénteken" - mondta Boullier.

Az AS című spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy mivel Senna az F1-ben nem lesz versenyző jövőre, a NASCAR-ba igazol. Csak két szabad hely van 2012-re, a Williamsnél és a HRT-nél keresnek még pilótát, ezekre a helyekre azonban Senna nem számít esélyesnek.

A brazil először az Indy-sorozatban gondolkodott, ám a családja lebeszélte erről. "Megtiltották, hogy ott versenyezzek, túl veszélyes" - utalt Senna az októberi Las Vegas-i balesetre, amelyben Dan Wheldon életét veszítette.