Vágólapra másolva!
Egyelőre meg nem erősített sajtóértesülések szerint február 5-én, közvetlenül az első előszezoni teszt kezdete előtt mutatják be a címvédők 2012-es autóját.

Bár korábban úgy hírlett, hogy a Red Bull új autója csak az előszezon második tesztjére készül el, az Auto Hebdo francia internetes lap értesülései szerint az RB8-at már február 5-én be fogják mutatni.

Ezt azt jelenti, hogy az előszezon első, február 7. és 10. között Jerezben megrendezésre kerülő tesztjén már meg tudják kezdeni vele a felkészülést - jóllehet, ehhez az új szabályok értelmében az is kell, hogy az autó előzőleg átmenjen a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kötelező töréstesztjein.

Más bemutatók konkrét időpontja még nem derült ki, a Lotus Renault új modellje azonban állítólag egy nappal a címvédő Red Bullé után, február 6-án gördül majd a nyilvánosság elé. A 2012-es Williamst pedig a csapat története során először nem Európában, hanem Katarban fogják bemutatni, miután a hírek szerint szponzori szerződést kötöttek az arab ország nemzeti bankjával.