Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton szerint jó esély van arra, hogy jelenlegi szerződése kifutása után is marad a McLarennél. Legfontosabbnak most mégis a 2012-es felkészülést tartja.

Lewis Hamilton jövője az idén erősen kérdőjelessé vált: a mclarenes egyfelől nem tudta kihozni magából a maximumot, másfelől a Kanadai Nagydíjon a Red Bull csapatfőnökével, Christian Hornerrel folytatott megbeszélést. Noha több forrás is elképzelhetőnek tartotta, hogy Hamilton a közeljövőben a világbajnok alakulathoz igazol, maga az érintett azt mondja, hogy soha nem volt kétséges számára, hogy a McLarennél képzeli el a jövőt - jelenlegi, 2012 végén lejáró szerződése kifutása után is.

"Most pozitív hangulatban vagyok" - nyilatkozta Hamilton. "A dolgok egyre jobban mennek, szeretnék ezen az úton maradni. Nem hiszem, hogy kérdéses lenne az elkötelezettségem a csapat iránt, ugyanakkor nem kell kapkodnunk. Most az a legfontosabb, hogy a következő évre koncentráljunk."

"Valóban, szívesen maradnék a McLarennél, Martin Whitmarsh csapatfőnökök már beszélt is velem a hosszabbításról. Egyszer, ha lesz rá idő leülünk, és a részleteket is megbeszéljük, de most az előttünk álló szezon van fókuszban."

Forrás: McLaren

Whitmarsh is úgy gondolja, van még idő társalogni Hamilton jövőjéről. "Lewis jó helyen van" - mondta Whitmarsh. "Szereti a csapatot, mi is ismerjük őt, szóval kár lenne határidőkről beszélni. Meglátjuk, mi történik a következő idényben, még rengeteg időnk van."