Vágólapra másolva!
Adrian Sutil kérésének megfelelően a Force India a soron következő, Abu-dzabi Nagydíj előtt bejelenti 2012-es felállását.

Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke eredetileg decemberben szerette volna bejelenteni a 2012-es felállást, Adrian Sutil kérésének megfelelően azonban néhány nap múlva kiteríti kártyáit. Sutil szeretné biztosan tudni, hogy valóban kell-e új csapatot keresnie, német források ugyanis korábban arról számoltak be, hogy a Force India a tartalékos Nico Hülkenberggel kötött 1 + 1 éves szerződést.

Ha valóban Hülkenberget jelentik be Paul di Resta csapattársaként, ami a német lapok értesüléseitől függetlenül is nagyon valószínűnek tűnik, Sutil F1-es pályafutása során először csapat nélkül marad. Maximum a Williamstől kaphat szerződést a 2012-es idényre, de csak akkor, ha Kimi Räikkönen végül nem akar a kék-fehérekhez igazolni.

"A 2012-es felállásról szóló döntésemet még a következő, Abu-dzabi Nagydíj előtt megosztom a csapattal és a pilótákkal" - jelentette ki Mallya. "Három kiváló versenyző küzd két helyért, a döntés nem lesz egyszerű."