Vágólapra másolva!
A Williamshez júniusban csatlakozó Mike Coughlan mostantól technikai igazgatóként erősíti az istállót.

A Williams csapatához idén júniusban csatlakozott az a Mike Coughlan, akinek 2007-ben, a kémbotrányban vállalt szerepe miatt kellett elhagynia a McLarent - ő volt ugyanis az, aki a Ferrarira vonatkozó dokumentumokat átvette Nigel Stepney-től, az olaszok akkori csapatmenedzserétől. Coughlan eredetileg főmérnökként igazolt a Williamshez, akkor ugyanis még Sam Michael töltötte be a technikai igazgató pozícióját. A Williams gyenge eredményei miatt távozó Michaelnek a szingapúri volt az utolsó futama a csapattal, majd sportigazgatóként a McLarenhez szerződött.

Bár hivatalos bejelentés nem történt, az istálló elnöke, Adam Parr a pénteki sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Coughlant technikai igazgatóvá léptették elő. Az egykori McLaren-tervező egy komoly átszervezés részeként került a Williamshez - Michaellel együtt idén távozott az aerodinamikai részleg főnöke, Jon Tomlinson is, a csapathoz érkezett viszont Jason Sommerville és Mark Gillan. A Williams 2012-ben az új szakemberek és a Renault-motor segítségével próbál véget vetni az eredménytelenségnek.

A Williamsnek rövid ideig pereskednie kellett Coughlan előző munkaadójával, az amerikai Michael Waltrip Racinggel, de végül sikerült barátságosan megegyezniük a mérnök átigazolásáról.