Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton állítólag szakított énekes barátnőjével, mert kevés idejük volt egymásra.

A brit bulvárlapok megtalálták az okát, miért volt Lewis Hamilton olyan feltűnően rosszkedvű Koreában: a McLaren pilótája állítólag szakított barátnőjével, Nicole Scherzingerrel. Hamiltonék tavaly év elején egyszer már szakítottak, de nem sokáig voltak külön, a mostani válás véglegesnek tűnik. A párhoz közel álló barátok szerint a szakítás békés volt, oka, hogy a fiataloknak alig volt idejük egymásra. Továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

Hivatalosan sem Hamilton, sem Scherzinger nem erősítette meg a szakítás tényét, a munkáról, vagyis a hátralévő három versenyről viszont beszélt a McLaren pilótája. Hamilton szerint a McLaren nyugodtan remélhet győzelmeket a hajrától.

"Úgy gondolom, hogy versenyképesek lehetünk mindhárom hátralévő versenyen" - nyilatkozta Hamilton. "Gyorsak voltunk Szingapúrban, Japánban és Koreában is, az élmezőnyben ráadásul kicsit csökkent a feszültség az idény végére. Az autónk minden pályán gyors lehet, úgyhogy érdemes lesz figyelni ránk a következő hétvégén."

Jenson Button, a Japán Nagydíj győztese is szeretne begyűjteni néhány serleget az év végéig. "Az autónk nagyon versenyképesnek tűnt mostanában, több futamot is szeretnénk nyerni a befejezésig" - fogalmazott Button.