Vágólapra másolva!
Bár a lelátó még nem készült el, és a pályán is folynak a munkálatok, a promóter biztos benne, hogy időben végeznek az előkészületekkel.

A Forma-1- történetének első Indiai Nagydíját jövő hétvégén rendezik meg Újdelhi egyik külvárosában, a pálya és környéke azonban még mindig munkásokkal van teli. Az utóbbi időben többen is aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a pálya esetleg nem lesz megfelelő állapotban a verseny idejére, a nagydíj promótere szerint viszont minden a tervek szerint halad.

A pályát kedden hivatalosan is bemutatták a média számára, a helyszínen azonban nem túl megnyugtató a helyzet: a hírek szerint az aszfaltcsíkot vastag porréteg fedi, a fő lelátó pedig még mindig nem készült el. A verseny promótere, a Jaypee Group vezére azonban biztos benne, hogy nem ismétlődik meg a tavalyi, Koreában tapasztalt eset - ott ugyanis nem sikerült időben befejezni a munkálatokat.

"Naponta kétszer tisztítjuk a pályát, de a lelátón még mindig dolgoznak, ezért lesz poros a pálya. Miután befejezték a lelátó építését, a pályát is rendbe tehetjük" - nyilatkozta az Indo-Asian hírügynökségnek. "Nem aggódunk: akármilyen kisebb dolgot kell elvégeznünk ahhoz, hogy kicsinosítsuk a helyszínt, biztosan elkészülünk vele hét napon belül."