Vágólapra másolva!
A Team Lotus tesztpilótája, Karun Chandhok még mindig bízik abban, hogy Újdelhiben lehetőséget kap a csapattól, hogy versenyezzen Jarno Trulli vagy Heikki Kovalainen autójával.

Karun Chandhok jelenleg még Tony Fernandes, a Team Lotus csapatfőnökének végső döntésére vár, aki még nem mondta ki az utólsó szót.

"Épp, hogy megjöttem Indiába, és mindenkit ez foglalkoztat, különösen a médiában - a telefonom megőrült, állandóan csörög" - nyilatkozta Chandhok az Autosportnak.

"Bárcsak tudnék valami újat mondani itt az embereknek, de ez sajnos Tony-n és a csapaton múlik. Tony mostanában sokszor mondta nekem, hogy ő személy szerint nagyon szeretné, ha én versenyeznék."

"Az utóbbi három pénteki szabadedzésen már sokkal kényelmesebben éreztem magam az autóban, és magabiztosabb is voltam. Ez abban is megmutatkozott, hogy a sebességem sokkal jobb lett, különösen Szuzukában és Koreában, amik újak voltak nekem."

Chandhok reméli, hogy azok a rajongói, akik jegyet váltottak a két hét múlva megrendezésre kerülő első Indiai Nagydíjra, nem fognak csalódni, ha esetleg mégis marad a megszokott Kovalainen-Trulli felállás.

"Nem titok, hogy szeretnék én versenyezni Indiában - nagy megtiszteltetés lenne, ha az első hazai nagydíjamon a rajtrácson lehetnék. Tudom, hogy már sokan vettek jegyeket, és az indiai média is izgatottnak tűnik a lehetőséggel kapcsolatban, de ez nem rajtam múlik" - tette hozzá a tesztpilóta.