Vágólapra másolva!
A brit bulvársajtó szerint az volt a magyarázat Lewis Hamilton feltűnő rosszkedvére a múlt hétvégi Koreai Nagydíjon, hogy barátnőjével, Nicole Scherzingerrel a szakítás határára kerültek.

Koreában mindenkinek feltűnt, hogy hiába szerezte meg a pole pozíciót 27 nagydíj után először, Lewis Hamilton még kedvetlenebbnek tűnt, mint az elmúlt hetekben, amikor pedig keményen kritizálták a pályán elkövetett hibái miatt. Bár ő maga nem adott választ az ennek okát firtató kérdésekre, a Mirror tudni véli, hogy azért nem örült a versenyen elért 2. helyezésének sem, mert barátnőjével, Nicole Scherzingerrel a szakítás szélére került.

Hamilton és a Pussycat Dolls nála hét évvel idősebb énekesnője még 2008-ban kezdtek járni. Két hónappal ezelőtt Scherzinger apja elhíresztelte, hogy el is jegyezték egymást, ezt azonban a versenyző menedzsmentje cáfolta. A Mirror egy meg nem nevezett forrására hivatkozva most azt állítja, a kapcsolatuk összeegyeztethetetlen időbeosztásuk miatt került válságba, különösen amióta Scherzinger az amerikai X-Factor zsűrijének tagjaként még ritkábban ér rá.

"Nicole és Lewis mindketten rendkívül elfoglalt emberek, hihetetlenül hektikus az életvitelük" - idézi a brit bulvárlap a forrását. "Mostanában gyakorlatilag lehetetlen volt összeegyeztetniük az időbeosztásukat, ezért nem láthatták egymást annyiszor, mint szerették volna. Telefonon még beszélnek, de ez nem ugyanolyan, mintha személyesen találkoznának, és az utóbbi hat hétben zűrösre fordultak közöttük a dolgok. Mindketten szeretnék, ha működne a kapcsolatuk, azonban nem túlzás kijelenteni, hogy válságban vannak. A reményt azért még egyikük sem vesztette el."

Forrás: AFP
Forrás: AFP