Vágólapra másolva!
A 2006 óta Monacóban megrendezett, jótékony célú Amber Lounge Fashion Show a Távol-Keletre költözik. F1-es versenyzők, köztük Karun Chandhok is a kifutóra lépnek.

Nemzetközi hírű autóversenyzők, köztük a Lotus, illetve a Renault tesztpilótái, Karun Chandhok és Romain Grosjean is ruhakölteményekre cserélik az overallt, amikor szombat este fellépnek az ismert Amber Lounge Fashion Show szingapúri rendezvényén.

A 2006-ban indított, Albert herceg által támogatott jótékony célú divatbemutatónak eddig minden alkalommal Monaco adott otthont, az alapító, Sonia Irvine azonban szerette volna más helyszínekre is elvinni a show-t.

A divatbemutató Monacóban

Amin egyébként korábban olyanok is a kifutóra léptek - olykor a barátnőikkel együtt -, mint Jenson Button, Lewis Hamilton, Tonio Liuzzi és Adrian Sutil. A ruhák bemutatásában ezúttal Chandhokon és Grosjeanon kívül Jamamoto Szakon, Jules Bianchi, Sam Bird, Alexander Rossi, Luiz Razia és Robert Wickens vesz majd részt. A koreográfiáért Daniel Boey felel.

Vasárnap aztán az Amber Lounge fog otthont adni a Szingapúri Nagydíj szokásos afterpartyjának is. A hangulatról mindkét este a brit popsztár, Taio Cruz gondoskodik.