Vágólapra másolva!
Bár tőkeerős szponzora, a Medion révén összefüggésbe hozták a csapattal, a menedzsere azt állítja, nem volt és nem is lesz fizetős versenyző.

A Williams a hírek szerint olyan csapattársat keres a költségvetéséhez jelentősen hozzájáruló Pastor Maldonado mellé, aki szponzori háttere révén szintén tud pénzt vinni magával. Többek között Adrian Sutilt is emlegették a jelöltek között, menedzsere azonban azt állítja, ez egyszerűen "nonszensz". Manfred Zimmermann szerint attól, hogy a Median szponzorálja a németet, még nem lesz fizetős versenyző.

"2012-re is a Force India az első számú választásunk" - szögezte le a Daily Mailnek. "Pillanatnyilag nem is tárgyalunk más alakulatokkal. Adriannek semmi szüksége nincs rá, hogy szponzorokat vagy pénzt vigyen a csapatához, hiszen tavaly és idén is a bajnokság első tíz helyének valamelyikéért küzd."

"A Medion csak az után, önállóan hozza meg a döntését, hogy mi már aláírtuk a szerződést. Ha jó ajánlatot kapnak, szponzorálni fogják a csapatot; ha nem, akkor nem fogják."

Sutil a szezon középső harmadában minden második futamon pontot szerzett, s így az egyéni összetett 12. helyén áll, éppen dupla annyi ponttal, mint újonc csapattársa, Paul di Resta. Két héttel ezelőtt, a Forma-1 hivatalos honlapjának nyilatkozva ő is azt mondta, hogy nem vágyik el attól a csapattól, ahol egész eddigi pályafutását töltötte.

"Boldog vagyok a Force Indiánál, nagyszerű lenne hosszabbítani velük" - jelentette ki. "A szezon hátralévő részével kapcsolatban is motivált vagyok, meg fogom tenni, ami tőlem telik."

A csapat egyik pilótaüléséért azonban versenyben van a tesztpilóta, Nico Hülkenberg is.