Vágólapra másolva!
Sebastian Vettel egész hétvégén nem tudta felvenni a versenyt csapattársával, és úgy érzi, ma sem lett volna képes a negyedik helynél többre.

Sebastian Vettelnek idén először esélye sem volt a győzelemre a Német Nagydíjon, ahol már a rajtnál visszaesett a negyedik helyre, majd részben fékproblémák miatt fokozatosan maradt le az élen állóktól.

A leintés után elismerte, egyszerűen nem voltak elég gyorsak. "Ma valószínűleg a negyedik hely volt a maximum, amitől nem vagyok túl boldog. Keményebben kell dolgoznunk az autón, hogy visszatérjünk a dobogóra, és talán annak legfelső fokára" - mutatott rá. "El kell fogadjuk, hogy ma a többiek gyorsabbak voltak nálunk, és egyáltalán nem vagyok boldog, nem vagyok elégedett. Egész hétvégén nem éreztem magam túl jól, végig nem tudtam felvenni a tempót Mark (Webberrel.)"

A címvédőt csak az vigasztalta, hogy az utolsó körben sikerült megelőznie Felipe Massát a bokszban. "Remek érzés volt, hogy Felipe előtt jöttem ki, jó volt látni, hogy a Ferrari még mindig egy helyben áll. Azt hiszem, a verseny utolsó szakaszában mindketten a határon autóztunk."