Vágólapra másolva!
Vettel és Webber szerint sürgősen el kell kezdeniük fejleszteni az autón, mert a riválosok már nagyon megközelítették őket. Különösen a versenytempó szorul javításra.

Vettel az éllovas hármastól alaposan elmaradva a negyedik helyen végzett a Német Nagydíjon, ráadásul úgy, hogy egyet sem tudott előzni a pályán, Felipe Massát is csak a gyors bokszkiállásának köszönhetően utasította maga mögé.

Vettel bevallotta, hogy a riválisok már nagyon megközelítették a Red Bull teljesítményét.

"Úgy gondolom, hogy a negyedik volt a legjobb hely, amit elérhettünk ma - nem tölt el elégedettséggel, de el kell fogadni, hogy mások ma gyorsabbak voltak."

"Keményebben kell dolgoznunk az autón, meg kell próbálunk fejleszteni, hogy visszatérjünk a dobogóra, és hogy talán a legfelső fokára."

Vettel egész hétvégén küszködött az autójával, elismeri, hogy Webber most gyorsabb volt, és hogy nem tudta tartani az éllovas hármas tempóját a gumik bemelegedését követően. Ugyan a verseny közepén egy kisebb fékprobléma is előjött az autóján, de a lassúságát nem fogta erre, véleménye szerint hamar úrrá lettek a műszaki gondon.

Dobogós helyezése ellenére Webber is csalódott volt, hiszen idei harmadik pole pozícióját sem tudta győzelemre váltani. Véleménye szerint elsősorban a versenytempóján kell javítania a Red Bullnak.

"Mindent megtettem ma, amit tudtam - nagyon intenzív volt a verseny hármunk között az élen, nyomtam a határig, többet nemigen tudtam volna tenni a győzelemért."

Megvertek minket a múltkori versenyen, megvertek minket itt, nem kell Einsteinnek lenni ahhoz, hogy kitalálja az ember, hogy továbbra is keményen kell dolgoznunk."