Vágólapra másolva!
A híresztelés egy holland honlapról indult, de a maranellói istálló sajtófőnöke szerint "komplett baromság." Fernando Alonso sem hallott róla.

Forrás: Farkas Péter, origo
Briatore nem titkoltan visszavágyik a Forma-1-be

Az F1today.nl című közepesen ismertnek számító holland honlap a héten azt írta, a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo annyira ki van akadva a Scuderia idei vergődése miatt, hogy le akarja cserélni a csapatfőnök Stefano Domenicalit. Mégpedig nem másra, mint Flavio Briatoréra, aki annak idején a Benettont és jogutódját, a Renault-t is feljuttatta ugyan a csúcsra, de a hírhedt szingapúri ütközésbotrány miatt dicstelenül lépett le a Forma-1 porondjáról.

Miután a Ferrarinál Fernando Alonso tavalyi világbajnoki veresége óta több fej lehullott - akkor a vezető versenymérnököt, Chris Dyert kiáltották ki bűnbaknak, majd az idei autó gyenge teljesítményéért a technikai igazgatót, Aldo Costát tették felelőssé -, nem lenne meglepő, ha előbb-utóbb betelne a pohár, és Domenicalinak is távoznia kellene. Noha Briatore az elmúlt időszakban egyre többször bukkant fel a paddockban, például két héttel ezelőtt, Monacóban is, a hozzá közel álló Fernando Alonso az As című spanyol lapnak azt mondta, semmit sem tud arról, hogy az olasz bonviván a Ferrarihoz szerződne. "Így is elégedett vagyok a csapattal" - jelentette ki.

A Ferrari sajtófőnöke, Luca Colajanni viszont sokkal határozottabban cáfolta a pletykát. "Gyakran kell olyan híresztelésekre reagálnom, amelyek valamelyik honlapról indulnak el, s amelyek forrásáról fogalmam sincs" - mondta. "Említhetek példaként egy pletykát az egyik holland honlapról, amely komplett baromság volt." Na tessék...