Vágólapra másolva!
A Hispania tulajdonosa elárulta, hogy két szponzorral is tárgyalásokat folytat.

A spanyol kiscsapat autóján a szezonkezdet óta csak egyetlen komoly szponzor, a Tata Motors matricája látható. Az indiai cég Karthikeyan versenyeztetése miatt támogatja a csapatot.

Ezen kívül az F111-eseken csak olyan, támogatókat kereső feliratok láthatók, mint "ez te lehetnél","a te logód", vagy "ez egy menő hely".

"Még mindig életben vagyunk, ami ezekben az időkben komoly hőstett" - mondta José Ramon Carabante csapattulajdonos a Bloomberg hírügynökségnek. Az autón lévő üzenetek feltűnőek, de remélem, hamarosan megválunk tőlük."

A Tata által utalt pénzen kívül a csapat költségvetésében még komoly pillér a televíziós jogdíjakért kapott összeg, amely a csapattulajdonos szerint évi tízmillió dollár. Carabante azt is elárulta a Bloombergnek, hogy két spanyol céggel előrehaladott tárgyalásokat folytat szponzori szerződésekről, de még nem kívánta megnevezni őket.

Azt is elárulta, hogy a csapat dolgozói nagyon elkötelezettek. "Ha tíz órát kell dolgozniuk nyolc helyett, megteszik. Ha egy nap 24 órát kell dolgozni, azt is megteszik."

Forrás: Hispania Racing