Vágólapra másolva!
A Lotus Renault orosz pilótája szerint jobb eredményre is képes lett volna az időmérőn. Heidfeld az autó versenytempójában bízik.

"Nem vagyok teljesen elégedett az időmérős helyezésemmel, mert képesek lettünk volna a hetedik helynél előrébb is végezni. Mindent egybevetve azonban azt, hogy mindketten a legjobb tízben vagyunk, jó dolognak kell tekintenünk, és az is pozitívum, hogy nem volt műszaki problémánk" - nyilatkozta a hetedik Vitalij Petrov.

"Nem túl rossz a kilencedik hely - reggel küszködtem, de a Q2-ben megtaláltam az egyensúlyt, és a gumiknak is meglett a tapadása. Még jobb is lehettem volna, mert alulkormányzottsággal küszködtem az első gumiknál, de nagyjából minden rendben volt. Önbizalommal vágok neki a holnapi versenynek, mert a DRS segítségével könnyebben lehet majd előzni, már láttunk, hogy általában jobb helyeken tudunk a versenyeken végezni, mint a rajtpozíciónk."

"Általában az autónknak jobb a versenytempója, és azt is tudjuk, hogy jó a rajtkészségünk, ezért már induláskor hozhatunk néhány pozíciót" - mondta a csapat honlapjának a kilencedik helyen kvalifikáló Nick Heidfeld.

Forrás: lotus renault