Vágólapra másolva!
Mark Webber nem lát túl sok esélyt arra, hogy új csapatba igazol a 2012-es szezonra. Az ausztrál jó esélyt lát a maradásra.

Mark Webber nagy kérdőjele az F1-es mezőnynek, egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az ausztrállal jövőre. Szerződése a szezon végéig érvényes a Red Bullnál, a csapat korábbi hírek szerint nem is feltétlenül szeretné megtartani: esetleg egy fiatal tehetséget vagy csúcspilótát ültetne a helyére, eddig Nico Rosberg és Felipe Massa nevét dobták be jól értesült források.

Webber nyitott a jövőre, több lehetősége is van. "Néhányan megkérdezték tőlem múlt héten, hogy mi lesz jövőre" - kezdte Webber. "Három dolgot mondtam: maradok, befejezem vagy megyek valahova máshova, ami nem valószínű."

"Bármelyik megtörténhet. Jó a kapcsolatom a csapattal, de természetesen sok tényező függvénye, hogy mit érzek egyes dolgokkal kapcsolatban. Később meglátjuk, mire jutunk. Egyszer már majdnem befejeztem, de idejöttem a Red Bullhoz és remek eredményeket értünk el együtt."

"Mindannyian tudjuk, hogy közös erővel meddig jutottunk, és jó esély van arra, hogy nagyon jó dolgokat csináljunk a jövőben is. Akár befejezzük év végén vagy nekifutunk jövőre is - nem az eredményektől függ. Az eredmények jók lesznek, az dönt majd, hogy milyen érzéseim lesznek."

Forrás: Red Bull Racing