Vágólapra másolva!
Komoly fejlesztési csomaggal utazik a hétvégi Török Nagydíjra a Hispania, a csapat azt reméli, hogy Isztambulban legyőzheti a Virgint.

Legközelebbi riválisát, a Virgint szeretné alaposan megszorongatni a Hispania a Török Nagydíjon. Több új alkatrész készült a hétvégi isztambuli versenyre, ezeknek köszönhetően a Hispania akár le is győzheti orosz hátterű ellenfelét. "Úgy gondolom, hogy a Hispania nagy lépést tehet előre a Török Nagydíjon" - nyilatkozta a csapatfőnök Colin Kolles.

"Az isztambuli olyan pálya, melynek karakterisztikája kedvező számunkra. Ezen felül a tény, hogy aerodinamikai és mechanikai újításaink is lesznek, hozzásegíthet minket ahhoz, hogy elkapjuk legközelebbi riválisunkat. Sokat fejlődött a csapat a szezon kezdete óta, ezen a versenyen bármi megtörténhet, már csak a gumik miatt is."

"Hála az új fejlesztéseknek, sokkal jobb formában lehetünk Törökországban, mint a korábbi futamokon" - tette hozzá Vitantonio Liuzzi. "Minden pályán töltött perc fontos számunkra, jó lenne közvetlen riválisaink előtt célba érni."

Forrás: Hispania