Vágólapra másolva!
Vitantonio Liuzzi szerint a Kínai Nagydíjon a Hispania közelebb kerülhet legnagyobb riválisaihoz, a Virgin pilótáihoz.

Vitantonio Liuzzi már a Maláj Nagydíjon is nagyon közel került a Virginhez, az időmérőn egy másodpercen belül maradt Timo Glockhoz és Jerome D'Ambrosióhoz képest. Az olasz a hétvégi sanghaji futamon még többet akar.

"A malajziai hétvége után még nagyobb önbizalommal vágunk neki a kínai versenynek" - mondta Liuzzi, aki Szepangban nyolc körrel a leintés előtt állt ki műszaki hiba miatt. "Sokkal több adatunk van már az autóról, így többet tudunk arról is, hogy milyen irányba kell mennünk. Van néhány új fejlesztésünk, amelyekkel gyorsabbak lehetünk és közelebb kerülhetünk riválisainkhoz."

"Jó lenne, ha az időmérőn még közelebb kerülnénk hozzájuk, esetleg meg is előznénk őket. Információgyűjtés szempontjából fontos lenne, hogy befejezzük a versenyt, így még felkészültebben utazhatunk az európai futamokra."

A Virginnél Timo Glock is tart attól, hogy a Hispania megelőzheti az alakulatot. "Ha nem fejlődünk, a Hispania elkap minket" - nyilatkozta Glock. Csak a májusi Török Nagydíjra készül el a Virgin nagy fejlesztési csomagja, magasabb orrot, új padlólemezt, Red Bull-szerű kipufogót, módosított hátsó felfüggesztéseket és szárnyakat kap a T128-as.

Forrás: Hispania