Vágólapra másolva!
A Red Bullnál egyfelől Vettel győzelme miatt örültek Malajziában, Webbert viszont sajnálták, mert az autó hibája miatt nem tudott dobogóra állni.

"Kemény verseny volt a mai. Nem volt túl jó, ahogy kijöttem a bokszból, mert elromlott a KERS-em, és emiatt elvesztettem a pozíciómat a rajtnál. Az első három-négy körben próbáltam előzgetni embereket, de ők folyamatosan visszajöttek az egyenesben elém. Nehéz volt úgy lehagyni őket, hogy nem volt KERS-em. Akárhogy is, a jó stratégiámnak köszönhetően visszaharcoltam magam, és legalább gyűjtöttem pontokat. Ez nem a mi napunk volt ma, csalódott vagyok, hogy nem állhatok fel a dobogóra. Közel volt, de nem eléggé. El fog jönni az is, most pedig megyünk Sanghajba" - nyilatkozta a csalódott Webber, aki a negyedik helyet szerezte meg.

"Fantasztikus ez az eredmény Sebastiannak! Remek teljesítmény volt, és remek debütálás a KERS-nek az autójában. Nagyon átgondoltan kontrollálta a versenyt. Nagyon jók voltak a bokszkiállások is a srácoktól ebben a kihívást jelentő melegben, mind a hét bokszkiállásunkat briliáns módon abszolváltuk. Az egyetlen negatívum Mark rajtja volt, a KERS hibája azt jelentette, hogy nem tudta használni a rendszert, emiatt sokan elmentek mellette az egyes kanyarig. De remek volt, ahogy felkapaszkodott újra egy különböző stratégiával. Ő tényleg elérte, hogy működjön a taktikája, végső soron nagyon szerencsétlen, hogy lemaradt a dobogóról.

Forrás: Red Bull Racing