Vágólapra másolva!
Mark Webber elégedetten nyugtázta, hogy fejlődött Ausztrália óta, és a csapatfőnök szerint is jó pozícióból kezdik a vasárnapi futamot.

"Nagyon szoros volt, mindenkinek hasonló volt a tempója. Ugyanazokkal a gumikkal mentünk a Q3-ban, úgyhogy onnantól kezdve rajtad múlt, hogy olyan gyors kört fuss, amilyet csak tudsz. Ilyen helyzetben nem lehet mondani, hogy a két-három tized a gumin múlott. Mindenki beleadta a maximumot. Úgy érzem, jobban teljesítettem, mint Melbourne-ben, de lehettem volna jobb is. A holnapi futam teljesen más lesz: a tiszta oldalról indulok, érdekes verseny lesz, sok bokszkiállással" - nyilatkozta a Red Bull-pilóta.

"Remek teljesítmény volt a mai. Egy első és egy harmadik helyet szereztünk egy fantasztikus időmérőn, ami a McLaren miatt igazán szoros lett. Az utolsó körben, nyomás alatt Sebastian pont elég jól ment ahhoz, hogy megszerezze a pole pozíciót, és Mark is javított az idején. Az első és a harmadik hely jó kezdőpozíció a holnapi versenyre" - tette hozzá Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

"Pár dolgot változtattunk a motoron, hogy ma jobbak legyünk, mint pénteken, és úgy tűnik, ez bejött, boldogok vagyunk" - mondta a Renault motorfejlesztési vezetője, Cyril Dumont az időmérőt követően.

Forrás: Red Bull