Vágólapra másolva!
A McLaren ügyvezető igazgatója, Jonathan Neale szerint a Ferrari és a Mercedes GP versenyképesebb lesz a következő futamokon, mint Ausztráliában volt.

Ausztráliai teljesítménye miatt nem írja le a Ferrarit és a Mercedes GP-t a McLaren. Jonathan Neale ügyvezető igazgató szerint a melbourne-i pályán nem derült ki mindenkiről egyértelműen, hogy valójában mennyire versenyképes.

"Ugyan nem nyertük meg a versenyt, de elégedettek voltunk autóink teljesítményével. Önbizalomnövelő nyitány volt" - mondta Neale. "Egyetlen pillanatig sem hisszük azonban, hogy a Ferraritól vagy a Mercedestől a maximumot láttuk volna. Nagyon figyeltünk egymásra a téli tesztek során, teljesen biztos vagyok benne, hogy vannak még tartalékaik."

"A pályák természetéből fakadóan az olyan helyszíneken, mint amilyen a forróbb malajziai vagy a nagy kihívást jelentő barcelonai, teljesebb képet kaphatunk a valós erőviszonyokról. Ami minket illet, nem gondoljuk, hogy jelenleg a miénk a leggyorsabb autó, rengeteg munka áll előttünk, ha utol akarjuk érni a Red Bullt."