Vágólapra másolva!
Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elismerte, hogy a csapat fontolgatja Lewis Hamilton megszerzését a következő idényre.

Ahhoz képest, hogy az elmúlt napokban milyen ádáz szócsata dúlt Lewis Hamilton és a Red Bull között, Helmut Marko meglepő nyilatkozattal rukkolt elő. A Red Bull tanácsadója elismerte, hogy a csapat Hamilton leigazolását is fontolgatja 2012-re.

Ez a téma már a téli tesztek során is felmerült, Hamilton azonban akkor sietve leszögezte, hogy kitart a McLaren mellett. Hozzátette ugyanakkor, hogy hosszú időt szeretne eltölteni a Forma-1-ben és nem tudhatja, hova sodorja a szél.

Miközben a Red Bull Sebastian Vettel szerződését 2014-ig meghosszabbította, Mark Webberrel csak később ül le tárgyalni. Nem biztos, hogy az ausztrál 2012-re is szerződést kap, ha pedig vele nem hosszabbítanak, jöhet más a helyére. Például Hamilton.

"Először is ki kell várnunk, hogy ebben az idényben hogyan szerepel Mark és mire jut jövőjével kapcsolatban" - fogalmazott Marko. "A maga agresszivitásával és tempójával Hamiltonra mindig oda kell figyelnünk. Filozófiánk, hogy a leggyorsabb pilóták szerepeljenek csapatunkban."