Vágólapra másolva!
Narain Karthikeyan reméli, sikerül "befejezni" a Hispania Racing Team autóit, és a csapat rajthoz állhat a jövő hétvégi Maláj Nagydíjon.

Az indiai pilóta és csapattársa, Vitantonio Liuzzi nem tudott rajthoz állni a melbourne-i futamon, mivel az időmérők során nem feleltek meg a 107%-os szabálynak. Karthikeyan szerint, ha sikerül több időt vezetniük az új első szárnyakkal - amelyeket nem tudtak használni Melbourne-ben -, akkor a Hispaniának sikerülhet az áttörés Sepangban. "Feltéve persze, hogy lesz új első szárnyunk. Ha nem lesz, akkor majd szerzünk"- nyilatkozta Karthikeyan a Reutersnek.

"Biztosak vagyunk benne, hogy rajthoz állhatunk Malajziában, mert ha nem, arra már nem lesz mentség. Természetesen tiszteletben tartjuk a 107%-os szabályt, mert komoly csapat vagyunk"- reagált a Spanyol Automobil Szövetség kritikáira a Hispania versenyzője.

"Ha minden összeáll, nagy meglepetést fogunk okozni. Nagyon jól ismerem a sepangi pályát, gyorsan fogok alkalmazkodni. A munka nagy részét elvégeztük, a részleteken pedig folyamatosan dolgozunk. De ha nem lesz komplett autónk, akkor semmi értelme elindulni. Tisztában vagyunk vele, hogy nagy a baj, de nem szabad ezzel sokat foglalkoznunk"- mondta Karthikeyan.