Vágólapra másolva!
A szezonkezdés előtti napokban a Red Bulléhoz hasonlóra változtatta meg autóinak kipufogórendszerét a teszteken gyengén szereplő McLaren.

Lewis Hamilton már többször is kifejtette, mennyire elégedetlen a McLaren képességeivel, nem csoda, hogy még a szezonkezdés előtti utolsó napokban is alaposan hozzányúltak az autóhoz.

Megváltoztatták az MP4-26 padlólemezét és kipufogórendszerének kivezetését is, az Auto Motor und Sport elemzése szerint mindkettő hasonló lett ahhoz, amit a versenyképesebbnek tartott Red Bull is használ az RB7-ben.

"A szezonkezdésre koncentrálunk, ez a megoldás biztosan működni fog. Olyan közel vezetjük el a kipufogógázt a hátsó kerekek mellett, amennyire csak tudjuk" - nyilatkozta Martin Whitmarsh csapatfőnök az Auto Motor und Sportnak.

"Örülök a fejlesztésnek, de a Red Bull és a Ferrari biztosan gyorsabb lesz nálunk. Ha sikerül néhány pontot szereznünk, azt már sikerként könyvelhetjük el a tesztek nehézségei után" - tette hozzá a tavalyi Ausztrál Nagydíj győztese, Jenson Button.