Vágólapra másolva!
A barcelonai teszt második, szerdai napján egyedül Sebastian Vettel tudott lemenni 1:22 alá a katalán versenypályán. 122 kört tett meg komolyabb probléma nélkül.

A teszt után Vettel így nyilatkozott: "Jó napunk volt, de hogy őszinte legyek, még nagyon nehéz lenne megmondani, hogy hol is állunk a többiekhez képest, mert a többiek köridői elég vegyesen alakultak. Sok kört tettünk meg, ami jó dolog. Nem volt komoly problémánk a megbízhatósággal, és a sebességünk is jónak tűnik, amennyire meg tudjuk ítélni. Azonban a végső ítéletre várnunk kell Melbourne-ig, vagy esetleg Malajziáig vagy Kínáig, hogy valóban megtudjuk, hol is állunk a többiekhez képest."

Amellett, hogy rövid és hosszú etapokat futott Vettel az RB7-essel, a csapat sokat gyakorolta a bokszutcai munkát is.

"Jó volt gyakorolni a csapattal a bokszkiállásokat" - mondta Ian Morgan, a versenymérnökök vezetője szerda este." Normális esetben ezt csak egyszer gyakoroltuk az előszezoni tesztek alatt, de a múltkori teszten vesztettünk egy kis időt az időjárás miatt, így ez a mostani alkalom még jól jött a gyakorlásra Melbourne előtt."

"A szerdai tesztnap nagyjából ugyanúgy nézett ki, mint a keddi. Seb 112 kört tett meg komolyabb problémák nélkül, aminek nagyon örülünk. Mindig nehéz megmondani a szezon előtt, hogy hol is állunk, de gyorsnak tűnik az autó, ami ígéretes számunkra."