Vágólapra másolva!
A Barcelonában zajló utolsó Forma 1-es teszthét keddi nyitónapján az ausztrál Mark Webber bizonyult a leggyorsabbnak, így a nap végén az ausztrál pilóta és Ian Morgan fő versenymérnök is elégedetten nyilatkozott a csapat honlapjának.

"Ez egy nagyszerű nap volt, nem sok minden változott a múlt hét óta. Ma volt néhány jó körünk, de igazából mindenki takarékoskodott a gumikkal, mivel a tesztre csak korlátozott számban állnak rendelkezésre az új Pirellik, ez pedig meghatározó a teljesítmény szempontjából. De mindent egybevetve, ez egy remek délután volt, és sok hasznos információt kaptunk az autóról" - nyilatkozta Webber.

"Nagyon örülök, hogy kedden minden a terveink szerint alakult. Reggel inkább a rövidebb, néhány körös szakaszokra, míg délután a versenyszimulációra koncentráltunk - tette hozzá Ian Morgan, a Red Bull fő versenymérnöke. "Az egyedüli gondunk a kedvezőtlen időjárással volt, reméljük, a hét hátralevő részén kicsit melegebb körülmények között is kipróbálhatjuk az autót. De ez csak egészen apró kellemetlenség, alapvetően nagyszerű tesztnapot zártunk" - folytatta Morgan.

Szerdán az istálló másik pilótája, a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel folytatja a Red Bull RB7 tesztelését.

Forrás: MTI