Vágólapra másolva!
Közös videóüzenetben kívántak jobbulást pilótatársai Robert Kubicának.

"Gyógyulj meg minél hamarabb", "hiányzol a paddockból és a pályáról", "várunk vissza a csapatba", "idény közben is szívesen látunk a versenyben". Ezek a mondatok hangzottak el többek között Rubens Barrichello, Sebastian Vettel, Mark Webber, Michael Schumacher, Lewis Hamilton, Fernando Alonso és Jenson Button szájából, akik közös videóüzenetben kívántak jobbulást a súlyos ralibalesetet szenvedett lengyel pilótának.

Robert Kubica súlyos sérülései miatt nem vesz részt a 2011-es sorozatban, az orvosok még azt sem tudják, vajon képes lesz-e valaha úgy használni a kezét, mint eddig. Barrichellót megijesztette a baleset híre, rémálomnak nevezte, ami Kubicával történt. "Remélem nem lesz szükséged több operációra, de ha mégis, az utolsó műtét során igazán lefaraghatnának egy keveset az orrodból, az jót tenne a szépségednek" - tette hozzá nevetve. Sebastian Vettelt is sokkolta a hír. "Remélem, nem kártyázod el minden pénzed a kórházban!" - jegyezte meg viccesen.

Csapata biztosította Kubicát, hogy bármiben rendelkezésére állnak. A mindig vidám Schumachernek ezúttal nem volt kedve a mókához, Fernando Alonso pedig megrendülve beszélt barátjáról, akit még a gokartpályáról ismer. "Nagyon aggódtam azokban a percekben, amikor az élete forgott kockán, nem akartam elhinni, hogy ez megtörténhet vele. Biztos vagyok benne, hogy visszatér, nagyon erős személyiség, ha másnak egy évig tart a felépülés, Robertnek elég egy fél év. Ő egy Superman."