Vágólapra másolva!
Sebastian Vettel arra számít, hogy Felipe Massa és Michael Schumacher idén ismét kirobbanó formában fog versenyezni, és tavalyi riválisai mellett ők is komoly ellenfelek lesznek a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

"Massának nem volt jó idénye, de semmiképpen sem szabad lebecsülni őt, nem is olyan régen még rendkívül erős volt. Schumacher múltja túlságosan dicső ahhoz, hogy leírjuk őt. Egyikük sem felejtett el F1-es autót vezetni. Rajtuk kívül Nico Rosberg is megmutatta már, mire képes"- dicsérte riválisait a Sport Bildnek nyilatkozó Vettel.

A Red Bull német pilótája szerint az említetteken kívül tavalyi riválisai a 2011-es szezonban is jókora kihívás elé állítják őt. "Alonso egyértelműen, és Hamilton is kétségkívül egyike a legjobb versenyzőknek"- tette hozzá.

A 2010-es bajnoki címért az utolsó futamig harcban volt a heppenheimi pilóta márkatársa, Mark Webber is, aki Vettel szerint idén is jól szerepelhet, ha a Red Bull autója versenyképes lesz. A két versenyző viszonya a tavalyi évben meglehetősen feszült volt, és ugyan Vettel azt mondja, mára tisztázták a nézeteltéréseket, de azt elismerte, hogy nincsenek feltétlenül egy hullámhosszon.