Vágólapra másolva!
Michael Schumacher korábban sem titkolta, idén sokkal jobb teljesítményt vár saját magától és csapatától, a Mercedes GP-től, és ezt a német pilóta most a Barcelonában zajló Forma-1-es teszten is megerősítette.

A teszteredmények alapján még maguk a pilóták is nehezen igazodnak el a csapatok közti erősorrenden, ám a 42 éves kerpeni versenyző így is bizakodó a 2011-es szezon előtt.

"A célkitűzés továbbra is ugyanaz, amit hetekkel ezelőtt mondtunk: remélhetőleg a dobogón leszünk ezzel az autóval, és ha minden jól megy, versenyt is nyerhetünk"- idézte a Barcelonában nyilatkozó Michael Schumachert az Autosport.

"Valószínűleg ez a legtöbb, amit remélhetünk, ugyanis nagyon nehéz megítélni saját teljesítményünket a többiekéhez képest, mivel nyilvánvalóan tovább javítjuk az autót az első verseny előtt. Azonban, hogy a riválisokhoz képest milyenek leszünk, az kérdés"- zárta bizonytalan okfejtését a tizennyolcadik F1-es idényére készülő német.

Schumacher pénteken vezetett Barcelonában, és csapattársát, Nico Rosberget váltva hétfőn is ő vezeti a Mercedes F1-es autóját az idei harmadik teszten.